Roskildevej 114, 4. th., 2000 Frederiksberg

Indflytningsklar lejlighed på 4 sal med stor altan og kig til boldbanerne

Vil du bo centralt på Frederiksberg tæt på de gamle kvarterer, men stadig bynært, tæt på Frederiksberg Have, Zoo Have, indkøb, butikker, uddannelsesinstitutioner, børnehave, skole, off. transport, ja så kig her.
I særdeles velfungerende ejerforening udbydes nu stor velholdt 3V. Lejligheden er nymalet og gulve er slebet og her er opsat helt nyt HTH køkken i januar 2023 inkl hårde hvidevarer. Lejligheden indeholder rummelig entre med lille niche til sko og tøj, spisekøkken (der har tidligere været en slagbænk og et bord i køkkenet, men dette er taget ned i fm renovering og opsætning af det nye køkken. Dejligt stort soveværelse med flere store vinduesfag samt en hel væg med indbyggede skabe. Ældre badeværelse, men i en god størrelse. Der er badekar, hvide fliser og terrazzo gulv. Meget stor opholds- / dagligstue med store vinduespartier og udgang til en pæn stor altan, som fint kan rumme loungemøbler. Fra altanen et grønt udsyn til boldbanerne. En-suite med stuen ligger spisestue / gæsteværelse.
Ejendommen har elevator.
Der er tilladelse til husdyr og fremleje.
Super flot aflukket gårdhave med de skønneste legeområder, samt bænke til at læse og hygge - her er stedsegrønne træer og buske.
Man kan købe beboerkort hos kommunen, så man kan parkere lige foran huset.