Lisegårdsvej 12A, 3360 Liseleje

Liebhaver sommerhus i Liseleje

Liebhaver sommerhus istandsat på Lisegårdsvej 12A+B. Aller bedste beliggenhed. Lisegårdsvej har opsat en bom, så der ikke er gennemkørende trafik og samtidig skal man kun en lille gåtur ned til byen og stranden. Byen er super hyggelig og har bager og købmand, som har åbent året rundt, samt flere dejlige restauranter, cafeer mm. Stranden er et kapitel for sig selv og kendt for sin fine sandstrand, klitter og her er sædvanligvis blåt flag og livredder om sommeren. Op til stranden støder skoven som indbyder til løbe-/gåture og her er kort afstand til Melby Overdrev og Asserbo Plantage. Kan du lide at spille golf er der kun et par km til Asserbo Golfbane. Fra byen er der fast rutefart til de nærmeste større byer, samt stationen hvortil man nemt kommer videre. Området er også kendt for sine vandre-/ og Cykelruter og hele Halsnæs er et stort spisekammer med utal af små gårdbutikker med friske grønsager, kød og naturvin. Listen er endnu længere over skønne plusser ved at have et hus i Liseleje - kom og opdag.
"Det gule Hus" er totalrenoveret og indflytningsklart. Det er et hus i den helt rigtige stil og rummer, entre med skabe og god plads til sko og overtøj, stort, lyst og lækkert Køkken / Alrum som fint rummer et stort langbord med plads til gæster. Fra Alrummet er der udgang til helt lukket gårdhave med læ-mur hele vejen rundt og en trædør som fører ud på matriklen. Gårdhaven har stor træ-terrasse og nedgang til den lille kælder med teknikrum, som fint kan bruges til opbevaring. Fra Entreen er der adgang til to pæne soveværelser med dør ud til den anden træ-terrasse, hvor der er plads til et lille bord. Til de to soverrum i stue-etagen hører et rigtig pænt brusebadeværelse / toilet.
Man kommer op til 1 salen ad en smuk snoet trappe og her bliver man mødt af utallige vinduer og lys med udsigt til himlen og træerne. Denne etage indeholder stor dagligstue, lille sovealkove, stort badeværelse med lækkert badekar og toilet, samt et kæmpe soveværelse med udgang til altan.
Grunden er stor og udlagt med græs og der er et par udhuse.
Til huset hører privat parkeringsplads.
Der er tillige et fælles-areal som passes af grundejerforeningen.