Polluxvej 5, 3100 Hornbæk

Skønt helårsanvendeligt fritidshus på lukket vej med stor ugeneret have, der er holdt som naturgrund. De mange gamle smukke træer og buske sørger for et skønt udsyn og sikrer privatliv.~
Huset er helt indflytningsklart og består af en stor nyere tilbygning med loft til kip. Husets130 m2 er særdeles veldisponeret med to store soveværelser med masser af skabsplads. Der er indlagt gulvvarme i huset og brændeovnen giver ekstra varme og hygge i stuen og køkkenet i de kolde måneder.
Desuden er der et anneks med gulvvarme, som med fordel kan indrettes med ekstra sengepladser.~Der er også en tilbygning (der pt. fungerer som skur), som kan istandsættes, hvis man ønsker flere sovepladser.
5 min. til Hornbæk' fantastiske strande med det krystalklare vand, samt plantagen og skoven tæt på.
Hornbæk by byder på et idyllisk havnemiljø, hyggelige restauranter, caféer og gode indkøbsmuligheder. I området er der også tre dejlige golfbaner ved Gilleleje, Passebæk og Hornbæk Golfklub. Desuden er der fine tennisbaner i Hornbæk. Hvis du er til kunst og kultur, er der kort~stand til Tegners museum, det smukke Munkerup Hus, Esrum Kloster og ikke mindst Kulturværftet i Helsingør.