Ryetvej 49, 2. tv., 3500 Værløse

Her er den ideelle bolig for familien, det ældre eller yngre par, eller sågar solisten, der ønsker rolige omgivelser, uden at skulle gå på kompromis med praktikken i hverdagen eller den nemme adgang til byen. Her kommer I nemlig til at bo trygt og godt i Værløse, der rummer alt til hverdagen, mens I blot er en tur med S-toget fra København.Der er en grund til, at Nordsjælland er blevet så attraktivt, som det er. Her er der nemlig ro og masser af natur, mens landsdelen er spækket med spændende byer og en rig historie. Dertil gøres hverdagen ekstra nem med den veludbyggede infrastruktur. Fra adressen kan I bl.a. cykle til Værløse Station på bare fem minutter, hvorfra I kan være i Indre By på en halv times tid. I samme nemme cykel- og gåafstand finder I ydermere forskellige indkøbsmuligheder og andre fornødenheder, der får hverdagen til at køre rundt. Nærmer vi os selve adressen, er der også gode ting i vente. I kommer nemlig til at få hjemme i en gedigen og velholdt ejendom fra 1968, der placerer sig i rolige og grønne omgivelser. I får her glæde af et meget hyggeligt gårdområde med legeplads, et grønt græsareal og masser af mulighed for at sidde ude, når solen kigger frem.
Så udbydes en af de sjældne store 4V i Ryethave midt i Værløse. Her er man tæt på bymidten med butikker mm Der er S-tog tæt på og det er hurtigt at komme på
mortorvejen. Værløse er meget populær og det forstår man godt med Furesøen, Hareskoven. Her er gode skoler mm Ryethave er en velholdt bebyggelse, hvor der løbende bliver renoveret på ejendommen og bebyggelsen er omkranset af grønne haver og der er en sø og hyggelige gril-områder og legepladser.
Lejligheden har en super fin planløsning med fordelingsgang med to toiletter, et badeværelse med kar, 2 børneværelser, master bedroom, renoveret køkken med masser af skabsplads og stor opholds-og spisestue med udgang til altan, som indeholder et lille depotrum. Der er brugsret til kælderrum og Foreningen disponerer ekstra kælderrum, man kan søge om at leje.
Der er vaskekælder mod betaling.
Her er lejligheden, du selv kan sætte dit præg på. Lejligheden trænger til maling og afhøvling af gulve.