Lisegårdsvej 10A, 3360 Liseleje

Ferielejlighed med terrasse og altan og stort Fællesareal

Helt unik beliggenhed. Denne bolig et et ende-rækkehus og har således kun nabo til den ene side og en større grund
Midt i Liseleje i et af de mest attraktive områder udbydes renoveret Ferielejlighed med Terrasse, Altan og adgang til stort Fællesområde. Der er eksklusive p-pladser til boligen. Her er tale om 6 sammenhængende Ferielejligheder, men husene ligger forskudt, således at man er privat såvel indenfor som udenfor. Ønsker du en bolig, som er lige til at benytte og nem og vedligeholde, ja så er den her.
Boligen indholder dagligstue, Spisekøkken med udgang til terrasse, brusebadeværelse. På 1. salen er der et stort lyst rum pt opdelt som soveværelse og Hygge-/gæsteværelse. Herfra er der udgang til Altan.
Fra Lisegårdsvej er der en lille gåtur ned til byen og stranden. Byen er super hyggelig og har bager og købmand, som har åbent året rundt, samt flere dejlige restauranter, cafeer mm. Stranden er et kapitel for sig selv og kendt for sin fine sandstrand, klitter og her er blåt flag og livredder om sommeren. Op til stranden støder skoven som indbyder til løbe-/gåture og her er kort afstand til Melby Overdrev og Asserbo Plantage. Kan du lide at spille golf er der kun et par km til Asserbo Golfbane. Fra byen er der fast rutefart til de nærmeste større byer, samt stationen hvortil man nemt kommer videre. Området er også kendt for sine vandre-/ og Cykelruter og hele Halsnæs er et stort spisekammer med utal af små gårdbutikker med friske grønsager, kød og naturvin. Listen er endnu længere over skønne plusser ved at have et hus i Liseleje - kom og opdag.